Bedrijfspand bouwen

Een bedrijfspand laten bouwen door Zweersbouw

Wilt u een bedrijfspand laten bouwen omdat uw bedrijf snel groeit? Heeft u meer personeel nodig, maar is uw huidige bedrijfspand daarvoor eigenlijk te klein? Weerhoudt u dat om nieuwe mensen in dienst te nemen? Of heeft u net een bedrijf opgericht en zou u graag een eigen bedrijfspand willen, dat u naar smaak kunt inrichten? Zweersbouw is dé professional als het gaat om het bouwen van bedrijfspanden. Vraag een offerte aan of neem contact op voor meer informatie.

Neem hier contact met ons op

Bedrijfspand laten bouwen door Zweersbouw BV 2

Bedrijfspand laten bouwen door Zweersbouw

Al meer dan 80 jaar bouwt Zweersbouw bedrijfspanden, hallen, fabrieken én villa’s. Onze kracht is: wij beheersen alle disciplines van het bouwproces. Wij plannen, bereiden voor, bouwen en leveren op. Dit alles uiteraard in overleg met u. Wij vinden het belangrijk dat alle partijen met elkaar meedenken en samenwerken. Als uw nieuwe bedrijfspand is opgeleverd, is de samenwerking nog niet ten einde. Wij staan met snelle service altijd voor u klaar.

Specialist in bedrijfspanden bouwen

Dankzij onze jarenlange ervaring kennen we het bouwproces door en door. Het bouwen van een nieuw bedrijfspand vraagt namelijk om een nauwkeurige en gedetailleerde aanpak. Een bedrijfspand bouwen vraagt om een grondige voorbereiding. Er moeten vooraf namelijk heel wat zaken onderzocht worden. Zo moet het duidelijk zijn welke vergunningen er nodig zijn en of er milieuregels gelden. Dit zijn belangrijke aspecten die onmisbaar zijn om een realistische planning en kostenraming op te kunnen stellen. Onze ervaren specialisten hebben in de voorbij jaren al het wat prachtige projecten gerealiseerd en zullen u steeds professioneel en vakkundig bijstaan.

Een nieuw bedrijfspand bouwen

Essentieel voor het eindresultaat is het begin. Hoe eerder onze samenwerking begint, hoe beter het gehele bouwproces gaat. Het is dan ook een goed idee om onze specialisten vanaf het prille begin bij het proces te betrekken. Zo kunnen we meteen constructief met u meedenken. U krijgt een duidelijk beeld van wat er bouwtechnisch kan en ook het kostenplaatje krijgt zo meteen vorm. Wij overleggen en denken met u mee over de werkvoorbereiding, planning, werkwijze en uitvoering van uw bedrijfspand. Tussen alle partijen is de communicatie snel, helder en duidelijk. Dankzij deze open communicatie profiteert u van lagere bouwkosten en een efficiënte uitvoering.

Bedrijfspand laten bouwen door Zweersbouw BV 3

Onze aanpak en werkvoorbereiding

Hoe gaat Zweersbouw te werk? Wij houden van aanpakken, efficiëntie en slim werken. Voordat de architect begint met tekenen levert elke partij input. Alle partijen ontwerpen gezamenlijk. Dat scheelt tijd en dubbel zoveel werk! Tijdens de werkvoorbereiding zetten we in op de kennis van onze vaste onderaannemers en leveranciers. De eerste stap in de voorbereiding is het maken van een balkenplanning. Daarin plannen we de besluiten, lever- en besteltijden en de montagetijd. Daarna selecteren we de leveranciers. Samen met de leveranciers zetten we een uitvoeringsplanning op.

Zweersbouw: specialist in het bouwen van bedrijfspanden

Zweersbouw onderscheidt zich door:

  • Openheid, transparantie en eerlijk m.b.t. begrotingen en offertes
  • Toonaangevende techniek
  • Onze ruime ervaring
  • De voortvarende, vakkundige en vriendelijke aanpak
  • Het juiste inzicht in het begeleiden van alle details en bouwprocessen
  • Alle vereiste normeringen en certificeringen
  • Ons kleine bouwteam
  • Korte lijnen in communicatie
  • Machinefundaties en industrie

Reeds uitgewerkte bouwplannen

Bent u al in het bezit van uitgewerkte bouwplannen? Ook dan kan u bij Zweersbouw terecht. Onze experts bekijken de plannen uitvoerig en bieden eventueel alternatieven op het gebied van kosten en duurzaamheid aan. Voordat we met de bouwplannen aan de slag gaan, zullen onze specialisten voor constructief advies zorgen. Zo bent u zeker dat u met de meest interessante materialen en details aan de slag gaat!

Open en transparante communicatie.

Bij Zweersbouw staat niet enkel de kwaliteit van het werk centraal, een open communicatie is minstens even belangrijk voor ons. We hebben een imago als transparante en eerlijke aannemer gecreëerd en willen dit zo houden. Onze offertes en begrotingen zijn dan ook volstrekt inzichtelijk. Bovendien zorgen we er ook voor dat er niet zomaar extra kosten aangerekend worden. Bijkomende werkzaamheden worden uitvoerig met de opdrachtgever besproken en worden pas na akkoord uitgevoerd. Elke opdrachtgever is zo steeds op de hoogte van de verwachte kosten en volgt de vooruitgang van de werken op de voet.

Kwaliteitswaarborging

Wij waarborgen de kwaliteit, aan elk detail wordt gedacht. Wij gebruiken hoogwaardige en duurzame materialen. De machines en gereedschappen worden gebruikt volgens de richtlijnen van de Arbeidsinspectie. Zweersbouw is gecertificeerd als Erkende Hoofdaannemer en Erkend Leerbedrijf. Onze belangrijkste troef in het behouden van de kwaliteit is ons personeel. Al onze medewerkers hebben een grote motivatie, inzet en loyaliteit.

Een bedrijfspand bouwen: schakel Zweersbouw in

Laat uw nieuwe bedrijfspand bouwen door Zweersbouw. Lees de referenties van bedrijven die u voorgingen. Zij werken nu in hun gloednieuwe bedrijfspand, gemaakt door Zweersbouw.

Als u behoefte heeft aan meer informatie, is dat geen enkel probleem. Wij beantwoorden graag al uw vragen en opmerkingen. U kunt ons contactformulier invullen als u in contact wilt komen met Zweersbouw. U kunt ons ook telefonisch bereiken via 0313-659127.

Neem hier contact met ons op

Bedrijfspand laten bouwen door Zweersbouw BV 1

Misschien zijn deze pagina’s ook interessant voor u:
Woningcorporaties | Industriebouw | Utiliteitsbouw | Hallenbouw | Villa- en Vrije sector bouw