Bedrijfspand bouwen

Een bedrijfspand laten bouwen door Zweersbouw

Groeit uw bedrijf snel? Heeft u meer personeel nodig, maar is uw huidige bedrijfspand daarvoor eigenlijk te klein? Weerhoudt u dat om nieuwe mensen in dienst te nemen? Of heeft u net een bedrijf opgericht en zou u graag een eigen bedrijfspand willen, die u naar smaak kunt inrichten? Zweersbouw is dé professional als het gaat om het bouwen van bedrijfspanden.

Neem hier contact met ons op

Bedrijfspand laten bouwen door Zweersbouw BV 2

Bedrijfspand laten bouwen door Zweersbouw

Al meer dan 80 jaar bouwt Zweersbouw bedrijfspanden, hallen, fabrieken én villa’s. Onze kracht is: wij beheersen alle disciplines van het bouwproces. Wij plannen, bereiden voor, bouwen en leveren op. Dit alles uiteraard in overleg met u. Wij vinden het belangrijk dat alle partijen met elkaar meedenken en samenwerken. Als uw nieuwe bedrijfspand is opgeleverd, is de samenwerking nog niet ten einde. Wij staan met snelle service altijd voor u klaar.

Een nieuw bedrijfspand bouwen

Essentieel voor het eindresultaat is het begin. Hoe eerder onze samenwerking begint, hoe beter het gehele bouwproces gaat. Onze specialisten denken constructief met u mee. Wij overleggen en denken met u mee over de werkvoorbereiding, planning, werkwijze en uitvoering van uw bedrijfspand. Tussen alle partijen is de communicatie snel, helder en duidelijk.

Bedrijfspand laten bouwen door Zweersbouw BV 3

Onze aanpak en werkvoorbereiding

Hoe gaat Zweersbouw te werk? Wij houden van aanpakken, efficiëntie en slim werken. Voordat de architect begint met tekenen levert elke partij input. Alle partijen ontwerpen gezamenlijk. Dat scheelt tijd en dubbel zoveel werk! Tijdens de werkvoorbereiding zetten we in op de kennis van onze vaste onderaannemers en leveranciers. De eerste stap in de voorbereiding is het maken van een balkenplanning. Daarin plannen we de besluiten, lever- en besteltijden en de montagetijd. Daarna selecteren we de leveranciers. Samen met de leveranciers zetten we een uitvoeringsplanning op.

Zweersbouw: specialist in het bouwen van bedrijfspanden

Zweersbouw onderscheidt zich door:

  • Openheid, transparantie en eerlijk m.b.t. begrotingen en offertes
  • Toonaangevende techniek
  • Onze ruime ervaring
  • De voortvarende, vakkundige en vriendelijke aanpak
  • Het juiste inzicht in het begeleiden van alle details en bouwprocessen
  • Alle vereiste normeringen en certificeringen
  • Ons kleine bouwteam
  • Korte lijnen in communicatie
  • Machinefundaties en industrie

Kwaliteitswaarborging

Wij waarborgen de kwaliteit, aan elk detail wordt gedacht. Wij gebruiken hoogwaardige en duurzame materialen. De machines en gereedschappen worden gebruikt volgens de richtlijnen van de Arbeidsinspectie. Zweersbouw is gecertificeerd als Erkende Hoofdaannemer en Erkend Leerbedrijf. Onze belangrijkste troef in het behouden van de kwaliteit is ons personeel. Al onze medewerkers hebben een grote motivatie, inzet en loyaliteit.

Schakel Zweersbouw direct in om uw bedrijfspand te bouwen

Laat uw nieuwe bedrijfspand bouwen door Zweersbouw. Lees de referenties van bedrijven die u voorgingen. Zij werken nu in hun gloednieuwe bedrijfspand, gemaakt door Zweersbouw.

Als u behoefte heeft aan meer informatie, is dat geen enkel probleem. Wij beantwoorden graag al uw vragen en opmerkingen. U kunt ons contactformulier invullen als u in contact wilt komen met Zweerbouw. U kunt ons ook telefonisch bereiken via 0313-659127.

Neem hier contact met ons op

Bedrijfspand laten bouwen door Zweersbouw BV 1

Misschien zijn deze pagina’s ook interessant voor u:
Woningcorporaties | Industriebouw | Utiliteitsbouw | Hallenbouw | Villa- en Vrije sector bouw