Werkwijze

Werkwijze

Slim aan de slag

Hoe eerder u ons inschakelt, hoe beter het eindresultaat. Vooral in uw bouwteam spelen we graag een constructieve rol. Want meebouwen start met meedenken! De werkvoorbereiding, planning en uitvoering kunnen we zo optimaal op elkaar afstemmen. Alle partijen, maar vooral ú, plukt hiervan de vruchten.

U kunt gemakkelijk contact opnemen via onze website.

Neem hier contact met ons op

Korte lijnen, langdurig resultaat

Tijdens een project overleggen we voortdurend met u. Tussen opdrachtgever, derden en Zweersbouw zijn de lijnen kort, met een langdurig resultaat. Effectief & efficiënt ronden we elk bouwproject zo tot het allerlaatste detail af.

Toonaangevend in techniek

Waarom iets met de hand doen als het veel sneller en slimmer kan met de pc? Daarom maakt Zweersbouw goed gebruik van het softwarepakkket AutoCad LD en het calculatiepakket Alert-XD (Centric). Bijvoorbeeld voor het ontwerpen en calculeren van bestektekeningen, schetsplannen en detailontwerpen. Maar ook maken we gebruik van werkbon@all. Via PDA’s en gprs sturen grote opdrachtgevers zo zelf onze werknemers aan. De winst? Meer werk in minder tijd voor eveneens minder kosten. Vraag gerust eens naar een demo.

Neem hier contact met ons op

 

 

 

Misschien zijn deze pagina’s ook interessant voor u:
Woningcorporaties | Industriebouw | Utiliteitsbouw | Hallenbouw | Villa- en Vrije sector bouw | Bedrijfspand bouwen