Hallenbouw door een ervaren familiebedrijf

Hallenbouw is de specialisatie van Zweersbouw. Misschien wilt u een bedrijfshal laten bouwen voor opslag, warehousing of logistieke doeleinden. Graag komen wij uw bedrijf versterken of leveren wij een compleet team voor het realiseren van de gewenste bedrijfshal.

U geniet van alle hulp die u van een aannemer kunt verwachten. Door goed samen te werken komen we tot het beste resultaat.

Neem hier contact met ons op

Hallenbouw door Zweersbouw BV 3

Professionele hallenbouw

  • Klein bouwteam voor het realiseren van bedrijfshallen
  • Korte lijnen gedurende alle projecten
  • Ontzorging van A tot Z
  • Traditionele bouw
  • Jarenlange ervaring in het vak
  • Eerlijke en transparante prijzen
  • Gespecialiseerd in hallenbouw/het bouwen van bedrijfshallen

Mocht u interesse hebben in een samenwerking met een open, transparant en eerlijk bouwbedrijf, dan drinken wij graag een kopje koffie met u om uw bouwplannen te bespreken. Neem contact met ons op via het contactformulier. U kunt ook een offerte aanvragen.

Bedrijfshal bouwen

Wanneer u onze hulp wilt inschakelen voor bedrijfshal bouwen kunt u ons er het best in een zo vroeg mogelijk stadium van het proces bij betrekken. Wij ondersteunen graag op constructieve wijze uw eigen bouwteam (indien aanwezig). Om mee te werken met uw team, beginnen wij graag eerst met meedenken. Pas dan kunnen we echt slim als één team te werk gaan.

Zo denken wij met u mee over het juiste dak, deuren en kozijnen van de loods of hal.

”Professioneel van plan tot praktijk”

Betrokken en ervaren

Hoe eerder wij betrokken zijn, hoe beter wij kunnen overleggen over de werkwijzen en planning van de te bouwen hal. Of u nu een magazijn, opslaghal, warehousing met dockboards of werktuigenberging wilt laten ontwikkelen. Wij zijn een zeer ervaren aannemer als het aankomt op hallenbouw. Dankzij onze jarenlange ervaring en kennis gaan wij ook graag voor u aan de slag.

Slimme aanpakmentaliteit

Wij van Zweersbouw hebben standaard een slimme aanpakkersmentaliteit. Wij houden van aanpakken, maar ook van efficiënt en slim werken. In het voorwerk maakt de architect de tekeningen.

Wanneer wij hierbij direct onze input aanleveren en gezamenlijk ontwerpen, hoeven er geen werktekeningen e.d. gemaakt te worden. Dit scheelt tijd en (dubbel) werk.

Prijs van bedrijfshal bouwen

Een bedrijfshal bouwen brengt kosten met zich mee. Wij staan bekend als een transparante, eerlijke en open aannemer. Om deze reden zijn onze offertes en begrotingen altijd open en helemaal inzichtelijk.

De prijzen zijn afhankelijk van wat uw wensen zijn. Wanneer u wilt weten wat de prijs is van een bedrijfshal die wij bouwen kunt u altijd geheel vrijblijvend contact met ons opnemen via het contactformulier. Dan stellen wij een eerlijke en overzichtelijke offerte voor u op.

Hallenbouw door Zweersbouw BV

Voorbereidend aan hallenbouw

Tijdens de werkvoorbereiding maken wij gebruik van de kennis van onze ‘vaste’ onderaannemers en leveranciers. Doordat wij veelal met dezelfde partijen werken, zijn zij bereid graag een stapje extra te zetten voor een goed resultaat.

”Wij beheersen alle facetten van het bouwproces. Hoe complex ook”

Balkenplanning

Voor de planning maken wij in het begin een balkenplanning met daarin de besluiten, lever- en besteltijden en de montagetijd. Wanneer wij het plan zover hebben uitgewerkt dat de leveranciers zijn geselecteerd, gaan wij gezamenlijk met de leveranciers een uitvoeringsplanning opzetten.

Werkbon@all

Daarnaast maken wij voor hallenbouw gebruik van werkbon@all waarin wij onze werknemers kunnen aansturen via PDA’s en gprs. Ook opdrachtgevers kunnen hieraan deelnemen. Hiermee blijven de lijnen kort en kan er meer werk in minder tijd uitgevoerd worden, dus minder kosten.

Interesse? Vraag gerust naar een demo via onze website.

Neem hier contact met ons op

Uitvoering

Tijdens het bouwen van een bedrijfshal of loods overleggen wij voortdurend. Natuurlijk zijn wij in staat zelf besluiten te nemen. Maar u hoort dit altijd direct van ons en zonder toestemming voeren wij geen nieuwe werkzaamheden uit. Transparantie, duidelijke communicatie en het nakomen van afspraken staan bij ons centraal.

Afronding

Tijdens de hallenbouw houden wij de lijnen bewust erg kort tussen u als opdrachtgever, onszelf en derden. Op deze manier zal het resultaat van ieder bouwproject precies zijn wat u wenst. Daarnaast zal het bouwproces effectief & efficiënt verlopen tot in de laatste puntjes.

”Ons team begeleidt u vanaf het ontwerpplan tot en met het sleutelklaar opleveren”

Schakel ons in voor hallenbouw

Wilt u graag de hulp van ons bouwteam inschakelen om uw bedrijfshal te bouwen in de omgeving Eerbeek, Deventer, Apeldoorn, Zutphen of Arnhem? Voor hallenbouw met moderne materialen maar met traditionele kwaliteit bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zorgen graag dat uw bouwproject vanaf de fundatie tot aan ieder klein detail perfect opgeleverd wordt.

Schakel direct onze deskundige hulp in. U kunt contact met ons opnemen via het contactformulier of door direct te bellen naar (0313) 659 127. Liever mailen? Dat kan naar info@zweersbouw.nl.

Neem hier contact met ons op

Hallenbouw door Zweersbouw BV 2

Misschien zijn deze pagina’s ook interessant voor u:
Woningcorporaties | Industriebouw | UtiliteitsbouwVilla- en Vrije sector bouw | Bedrijfspand bouwen