Hulp bij hallenbouw nodig?

Wilt u een bedrijfshal laten bouwen voor opslag, warehousing of logistieke doeleinden? Zweersbouw is gespecialiseerd in hallenbouw en kan uw team komen versterken of een compleet team aanleveren voor het bouwen van een bedrijfshal. Laat ons gerust weten wat uw bouwplannen en -wensen zijn, wij bieden u graag de hulp en ondersteuning die u van ons als aannemer mag verwachten. Wij denken graag met u mee om tot het beste resultaat te komen.

Als u interesse heeft in een samenwerking met een open, transparant en eerlijk bouwbedrijf, dan drinken wij graag een kopje koffie met u om uw bouwplannen door te spreken.

Hallenbouw door Zweersbouw BV 3

Industriële en agrarische hallenbouw

Als u graag onze hulp inschakelt voor het laten bouwen van een bedrijfshal voor opslag, warehousing of logistieke doeleinden, dan kunt u ons er het best in een zo vroeg mogelijk stadium van het proces bij betrekken. Zweersbouw ondersteunt graag uw eigen bouwteam (indien aanwezig) en dat doen wij graag op constructieve wijze. Om mee te bouwen met uw team, beginnen wij graag eerst met meedenken. Pas dan kunnen we echt slim als één team te werk gaan en dáár houden wij van!

Hoe eerder wij betrokken zijn, hoe beter wij kunnen overleggen over de werkwijzen en planning van de te bouwen hal. Of u nu een magazijn, opslaghal, warehousing met dockboards of werktuigenberging wilt laten bouwen; wij zijn een zeer ervaren aannemer als het aankomt op hallenbouw. Wij hebben de ervaring en kennis in huis en gaan ook graag voor u aan de slag.

Onze aanpak

Bij Zweersbouw hebben wij een slimme aanpakkersmentaliteit. Wij houden van aanpakken, maar ook van efficiënt en slim werken. In het voorwerk maakt de architect de tekeningen. Wanneer wij hierbij direct onze input aanleveren en gezamenlijk ontwerpen, hoeven er geen werktekeningen e.d. gemaakt te worden. Dit scheelt tijd en (dubbel) werk!

Hallenbouw door Zweersbouw BV

Voorbereiding

Tijdens de werkvoorbereiding maken wij gebruik van de kennis van onze ‘vaste’ onderaannemers en leveranciers. Doordat wij veelal met dezelfde partijen werken, zijn zij bereid graag een stapje extra te zetten voor een goed resultaat.
Voor de planning maken wij in het begin een balkenplanning met daarin de besluiten, lever- en besteltijd en de montagetijd. Wanneer wij het plan zover hebben uitgewerkt dat de leveranciers zijn geselecteerd, gaan we gezamenlijk met de leveranciers een uitvoeringsplanning opzetten.

Daarnaast maken wij gebruik van werkbon@all waarin wij via PDA’s en gprs onze werknemers kunnen aansturen. Ook opdrachtgevers kunnen hieraan deelnemen. Hiermee blijven de lijnen kort en kan er meer werk in minder tijd uitgevoerd worden, dus minder kosten. Interesse? Vraag gerust naar een demo.

Uitvoering en afronding

Tijdens de uitvoering van uw project overleggen wij voortdurend. Natuurlijk zijn wij in staat zelf besluiten te nemen, maar u hoort dit altijd direct van ons en zonder toestemming voeren wij geen nieuwe werkzaamheden uit. Transparantie, duidelijke communicatie en het nakomen van afspraken staan bij ons centraal. Wij houden de lijnen bewust erg kort tussen u als opdrachtgever, onszelf en derden. Op deze manier zal het resultaat van ieder bouwproject precies zijn wat u wenst en zal het bouwproces effectief & efficiënt verlopen tot in de laatste puntjes.

Ons bouwteam inschakelen?

Wilt u graag de hulp van ons bouwteam inschakelen om uw bedrijfshal te bouwen in de omgeving Eerbeek, Deventer, Apeldoorn, Zutphen of Arnhem? Voor hallenbouw met moderne materialen maar met traditionele kwaliteit zit u bij ons aan het goede adres. Wij zorgen graag dat uw bouwproject vanaf de fundatie tot aan ieder klein detail perfect opgeleverd wordt. U kunt contact met ons opnemen via het contactformulier of door direct te bellen naar (0313) 659 127. Liever mailen? Dat kan naar info@zweersbouw.nl.

Hallenbouw door Zweersbouw BV 2

Misschien zijn deze pagina’s ook interessant voor u:
Woningcorporaties | Industriebouw | UtiliteitsbouwVilla- en Vrije sector bouw | Bedrijfspand bouwen