Hallenbouw door een ervaren familiebedrijf

Hallenbouw is de specialisatie van Zweersbouw. Misschien wilt u een bedrijfshal laten bouwen voor opslag, warehousing of logistieke doeleinden. Graag komen wij uw bedrijf versterken of leveren wij een compleet team voor het realiseren van de gewenste bedrijfshal. U geniet van alle hulp die u van een aannemer kunt verwachten. Door goed samen te werken komen we tot het beste resultaat. Neem contact op voor meer informatie of vraag een offerte aan!

Neem hier contact met ons op

Bedrijfshal laten bouwen door Zweersbouw

Al meer dan 80 jaar bouwt Zweersbouw bedrijfshallen, panden, fabrieken en zelfs villa’s. Dankzij deze jarenlange ervaring beheersen we de verschillende aspecten van het bouwproces volledig. We zorgen voor een duidelijke planning en een nauwkeurige voorbereiding. Verder bent u bij ons zeker van vakmanschap en leveren we de bedrijfshal volledig volgens uw wensen op. Tenslotte bieden we ook een handige service na de bouwwerken aan. Elke stap in het bouwproces voeren we bovendien enkel uit na onderling overleg. Een mooi resultaat is namelijk alleen mogelijk als de verschillende partijen met elkaar meedenken en voortdurend samenwerken.

Hallenbouw door Zweersbouw BV 3

Professionele hallenbouw

  • Klein bouwteam voor het realiseren van bedrijfshallen
  • Korte lijnen gedurende alle projecten
  • Ontzorging van A tot Z
  • Traditionele bouw
  • Jarenlange ervaring in het vak
  • Eerlijke en transparante prijzen
  • Gespecialiseerd in hallenbouw/het bouwen van bedrijfshallen

Mocht u interesse hebben in een samenwerking met een open, transparant en eerlijk bouwbedrijf, dan drinken wij graag een kopje koffie met u om uw bouwplannen te bespreken. Neem contact met ons op via het contactformulier. U kunt ook een offerte aanvragen.

Bedrijfshal bouwen

Wanneer u onze hulp wilt inschakelen voor bedrijfshal bouwen kunt u ons er het best in een zo vroeg mogelijk stadium van het proces bij betrekken. Wij ondersteunen graag op constructieve wijze uw eigen bouwteam (indien aanwezig). Om mee te werken met uw team, beginnen wij graag eerst met meedenken. Pas dan kunnen we echt slim als één team te werk gaan.
”Professioneel van plan tot praktijk”

Zo denken wij met u mee over het juiste dak, deuren en kozijnen van de loods of hal.

”Professioneel van plan tot praktijk”

Betrokken en ervaren

Hoe eerder wij betrokken zijn, hoe beter wij kunnen overleggen over de werkwijzen en planning van de te bouwen hal. Of u nu een magazijn, opslaghal, warehousing met dockboards of werktuigenberging wilt laten ontwikkelen. Wij zijn een zeer ervaren aannemer als het aankomt op hallenbouw. Dankzij onze jarenlange ervaring en kennis gaan wij ook graag voor u aan de slag.

Een totaalconcept

Zweersbouw begeleidt u vakkundig door het hele bouwproces. We staan u professioneel van begin tot einde bij. Ons professioneel team beheerst de verschillende stappen van het proces grondig. Bij Zweersbouw staat de klant centraal. We zorgen er daarom voor dat u voortdurend op de hoogte wordt gehouden van alle ontwikkelingen. Bovendien voeren we geen enkele aanpassing uit zonder uw toestemming. Bij Zweersbouw luisteren we aandachtig naar uw wensen en werken we op elk moment met u samen, zodat we op een efficiënte manier tot een optimaal resultaat komen.

Slimme aanpakmentaliteit

Wij van Zweersbouw hebben standaard een slimme aanpakkersmentaliteit. Wij houden van aanpakken, maar ook van efficiënt en slim werken. In het voorwerk maakt de architect de tekeningen.
Wanneer wij hierbij direct onze input aanleveren en gezamenlijk ontwerpen, hoeven er geen werktekeningen e.d. gemaakt te worden. Dit scheelt tijd en (dubbel) werk.

Prijs van bedrijfshal bouwen

Een bedrijfshal bouwen brengt kosten met zich mee. Wij staan bekend als een transparante, eerlijke en open aannemer. Om deze reden zijn onze offertes en begrotingen altijd open en helemaal inzichtelijk.
De prijzen zijn afhankelijk van wat uw wensen zijn. Wanneer u wilt weten wat de prijs is van een bedrijfshal die wij bouwen kunt u altijd geheel vrijblijvend contact met ons opnemen via het contactformulier. Dan stellen wij een eerlijke en overzichtelijke offerte voor u op.

Hallenbouw door Zweersbouw BV

Voorbereidend werk

Tijdens de werkvoorbereiding maken wij gebruik van de kennis van onze ‘vaste’ onderaannemers en leveranciers. Doordat wij veelal met dezelfde partijen werken, zijn zij bereid graag een stapje extra te zetten voor een goed resultaat.

”Wij beheersen alle facetten van het bouwproces. Hoe complex ook”

Balkenplanning

Voor de planning maken wij in het begin een balkenplanning met daarin de besluiten, lever- en besteltijden en de montagetijd. Wanneer wij het plan zover hebben uitgewerkt dat de leveranciers zijn geselecteerd, gaan wij gezamenlijk met de leveranciers een uitvoeringsplanning opzetten.

Werkbon@all

Daarnaast maken wij voor hallenbouw gebruik van werkbon@all waarin wij onze werknemers kunnen aansturen via PDA’s en gprs. Ook opdrachtgevers kunnen hieraan deelnemen. Hiermee blijven de lijnen kort en kan er meer werk in minder tijd uitgevoerd worden, dus minder kosten.
Interesse? Vraag gerust naar een demo via onze website.

Interesse? Vraag gerust naar een demo via onze website.

Neem hier contact met ons op

Uitvoering

Tijdens het bouwen van een bedrijfshal of loods overleggen wij voortdurend. Natuurlijk zijn wij in staat zelf besluiten te nemen. Maar u hoort dit altijd direct van ons en zonder toestemming voeren wij geen nieuwe werkzaamheden uit. Transparantie, duidelijke communicatie en het nakomen van afspraken staan bij ons centraal.

Afronding

Tijdens de hallenbouw houden wij de lijnen bewust erg kort tussen u als opdrachtgever, onszelf en derden. Op deze manier zal het resultaat van ieder bouwproject precies zijn wat u wenst. Daarnaast zal het bouwproces effectief & efficiënt verlopen tot in de laatste puntjes.

”Ons team begeleidt u vanaf het ontwerpplan tot en met het sleutelklaar opleveren”

Kwaliteit staat centraal

Zweersbouw waarborgt op elk moment de kwaliteit van het werk. We gebruiken steeds de nieuwste technieken en maken enkel gebruik van duurzame en kwaliteitsvolle materialen. Elke machine voldoet bovendien aan de richtlijnen van de Arbeidsinspectie. Zweersbouw beschikt over een certificaat van Erkende Hoofdaannemer en Erkend Leerbedrijf. Kwaliteit kan trouwens enkel verkregen worden met professioneel en goed opgeleid personeel. We zorgen er dan ook voor dat ons team op elk moment gemotiveerd is, zodat ze zich steeds voor de volle honderd procent inzetten.

Schakel ons in voor hallenbouw

Wilt u graag de hulp van ons bouwteam inschakelen om uw bedrijfshal te bouwen in de omgeving Eerbeek, Deventer, Apeldoorn, Zutphen of Arnhem? Voor hallenbouw met moderne materialen, maar met traditionele kwaliteit, bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zorgen graag dat uw bouwproject vanaf de fundatie tot aan ieder klein detail perfect opgeleverd wordt.
Schakel direct onze deskundige hulp in. U kunt contact met ons opnemen via het contactformulier of door direct te bellen naar (0313) 659 127. Liever mailen? Dat kan naar info@zweersbouw.nl.

Neem hier contact met ons op

Hallenbouw door Zweersbouw BV 2

Misschien zijn deze pagina’s ook interessant voor u:
Woningcorporaties | Industriebouw | UtiliteitsbouwVilla- en Vrije sector bouw | Bedrijfspand bouwen