Hulp bij utiliteitsbouw project?

Bent u bezig met de voorbereidingen van een project in de utiliteitsbouw en kunt u daar wel wat hulp bij gebruiken? Zweersbouw gaat graag slim en efficiënt aan de slag voor u. Onze ervaring is dat, hoe eerder u een aannemer bij uw project betrekt, hoe beter het eindresultaat zal zijn. Wij denken graag met u mee vanaf de start van het project. Klinkt dit goed en ziet u het zitten om ons als expert mee te laten kijken en u te helpen bij zowel de werkvoorbereiding en planning als bij de daadwerkelijke uitvoering van uw project? Laat het ons gerust weten, wij gaan graag de samenwerking met u aan om een uitstekend project voor u op te leveren.

Neem hier contact met ons op

Samen slim aan de slag

Zweersbouw neemt graag met een constructieve rol deel aan uw bouwteam. Meebouwen betekent voor ons ook meedenken. Dat is waar het mee begint en toevallig zijn wij daar met onze ruim 80 jaar ervaring ook nog eens zeer goed in. Onze mensen geven u graag advies en denken mee op alle fronten, juist daar waar u goed een extra paar ogen en extra denkkracht kunt gebruiken.

Tijdens een utiliteitsbouw project (of ieder ander soort project) houden wij de communicatielijnen kort. Slimme, korte overlegmomenten met langdurig resultaat. Transparantie, duidelijke communicatie en het nakomen van afspraken staan bij ons centraal. Dat is onze aanpak en hoe wij graag samen met u slim kunnen samenwerken.

Uw bouwproject van A tot Z uit handen genomen

Zweersbouw zorgt ervoor dat alles tot in de puntjes goed verzorgd is binnen uw project. Van A tot Z pakken wij de productie van uw utiliteitsbouw project graag op. Dit doen wij met een klein bouwteam en d.m.v. korte communicatielijnen. Wij geven de voorkeur aan 1 op 1 contact en zorgen voor een voortdurend overleg tussen u als opdrachtgever, onszelf en derden. Zweersbouw onderscheidt zich van andere aannemers door:

 • Een ruime ervaring in het deelnemen aan bouwteams;
 • Het hebben van een goed inzicht in het begeleiden van alle details en processen binnen complete bouwprojecten;
 • U alle zorgen binnen het project uit handen te nemen (van A tot Z);
 • Een traditionele, kwalitatieve manier van bouwen;
 • Volledige transparantie in offertes en begrotingen;
 • Snelle en duidelijke communicatie;
 • Een vakkundige en vriendelijke aanpak.

 

Utiliteitsbouw door Zweersbouv BV 1

Ruim 80 jaar bouwervaring

Als familiebedrijf zijn wij ruim 80 jaar werkzaam in de bouw. Door al die jaren heen hebben wij enorm veel soorten bouwprojecten mogen uitvoeren, waaronder veel utiliteitsbouw en hallenbouw. Ieder bouwproject is anders, maar onze aanpak is altijd sterk gebaseerd op een gedegen werkvoorbereiding. Voor de planning maken wij in het begin een balkenplanning met daarin de besluiten, lever- en besteltijd en de montagetijd. Op het moment dat we het plan zover hebben uitgewerkt dat de leveranciers zijn geselecteerd, gaan we gezamenlijk met de leveranciers een uitvoeringsplanning opzetten.

Onder utiliteitsbouw vallen bouwprojecten zoals:

 • Fabrieken
 • Fundatiewerkzaamheden
 • Kantoren
 • Winkelpanden
 • Sportgebouwen
 • Waterzuiveringsinstallaties
 • Garages

Heeft u een soortgelijk project? Neem dan zeker contact met ons op, zodat we kunnen kijken of er een mooie samenwerking in zit. Wel een bouwproject, maar geen utiliteitsbouw? Bel ons alsnog gerust, wie weet kunnen wij u toch goed van dienst zijn gezien onze ruime ervaring in industriebouw, renovatieprojecten, vrije sector bouw, interieurverbouwingen en fundatiewerk.

Utiliteitsbouw door Zweersbouw BV 5

Schakel ons in!

Bent u nog op zoek naar ondersteuning bij de uitvoering van uw bouwproject? Ons team pakt graag uw project in de utiliteitsbouw én andere bouwprojecten voor u op. Om ons in te schakelen, hoeft u enkel even contact met ons op te nemen voor het maken van een afspraak. Leg ons gerust uw project voor, zodat wij de mogelijkheden voor een samenwerking kunnen beoordelen. Wanneer u op zeer korte termijn Zweersbouw wilt inschakelen, is het verstandig om in ieder geval te bellen. U kunt ons bereiken op: (0313) 659 127 en info@zweersbouw.nl.

Neem hier contact met ons op

 

Misschien zijn deze pagina’s ook interessant voor u:
Woningcorporaties | IndustriebouwHallenbouw | Villa- en Vrije sector bouw | Bedrijfspand bouwen