Aannemer voor uw woningcorporatie

Bent u op zoek naar een aannemer voor uw woningcorporatie? Wij van Zweersbouw BV helpen u graag bij al uw bouwkundige problemen. Werkzaamheden bij een woningcorporatie kunnen zeer gevarieerd zijn. Zo zijn er verschillende niveaus van projecten die elk hun unieke eigenschappen hebben. Denk hierbij aan grote woningmutaties tussen twee verhuurperiodes in, het energiezuiniger maken van de woningen of een uitvoerig renovatieproject van de woningen waar wij u mee van dienst kunnen zijn. Daarnaast zijn wij als bouwbedrijf ook uitermate geschikt voor kleinschalige projecten, zoals het renoveren van een badkamer, keuken of toilet. Wij denken maar al te graag met u mee. Wij betrekken u bij het project van het begin tot het eind, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Ziet u het zitten om met ons samen te werken of in eerste instantie kennis te maken? Zoek dan gerust contact met ons op.

Neem hier contact met ons op

Wij nemen uw zorgen uit handen

Bij het zoeken van een aannemer voor uw woningcorporatie heeft u natuurlijk de nodige eisen. Wij anticiperen hier op, waardoor wij u van de juiste hulp kunnen voorzien. Bij Zweersbouw BV beschikken wij over een 24-uurs storingsdienst. Hierdoor kunnen wij snel en adequaat onze klanten helpen met hun woningproblemen of calamiteiten. Verder kunnen wij het volgende garanderen:

  • Een klein, vakkundig bouwteam.
  • Korte 1 op 1 communicatielijnen met hierbij volledige transparantie.
  • Kwaliteitszorg tot in de kleinste facetten.
  • Het uit handen nemen van uw zorgen, met een regeling van A tot Z.
  • Een zo snel en efficiënt mogelijke werkwijze, waardoor bewoners gewoon in de woning kunnen blijven terwijl wij onze werkzaamheden uitvoeren.

”Professioneel van plan tot praktijk”

Hulp bij grootschalige renovatieprojecten

Als u zoekt naar het juiste bouwbedrijf voor grootschalige renovatieprojecten voor uw woningcorporatie, bieden wij voor u de oplossing. Doordat wij bij de uitvoering van een omvangrijk renovatieproject gebruik maken van een LEAN planning, kunnen alle betrokken partijen, zoals de opdrachtgever, leveranciers, onderaannemers en bewoners, precies zien wanneer hun werkzaamheden uitgevoerd worden en wanneer het klaar moet zijn. Indien zich problemen voordoen, kan hier in een vroeg stadium op worden ingespeeld. Hierdoor voorkomen wij eventuele vertragingen en extra kosten.

Bij uitgebreide renovaties kunnen woningen tijdens onze werkzaamheden gewoon bewoond blijven. Tevens worden de bewoners nauw betrokken bij de planning van de renovatie en bereiden wij ze voor op de te verwachten werkzaamheden. Een goede samenwerking tussen aannemer, woningcorporatie en bewoner staat bij ons centraal en wij zijn hier inmiddels zeer ervaren in. Hierdoor kan de bouw soepel en volgens planning verlopen. Veel tevreden klanten gingen u reeds voor. Kies daarom gerust voor Zweersbouw BV als uw aannemer bij grootschalige renovatieprojecten. Wij helpen u graag!

Voor en na onze werkzaamheden

Voor onze werkzaamheden:

Woningcorporaties en utiliteitsbouw door Zweersbouw BV - voor de tijd

Na onze werkzaamheden:

Woningcorporaties en utiliteitsbouw door Zweersbouw BV - na de tijd

Snelle en efficiënte woningmutatie na vertrek van de huurder

Ook het ‘’muteren’’ (opknappen) van een huurwoning bij uw woningcorporatie wordt door ons team snel en efficiënt uitgevoerd. De huurderving wordt hierdoor zoveel mogelijk beperkt. Woningmutaties kunnen variëren van het renoveren van de badkamer tot de volledige woning strippen en opknappen. Al deze verschillende werkzaamheden worden door ons uitgevoerd volgens een strakke planning met zo weinig mogelijk doorlooptijden, zodat de woning snel weer bewoond kan worden. Hierdoor zijn wij de juiste aannemer voor het uitvoeren van uw woningmutatie.

”Wij beheersen alle facetten van het bouwproces. Hoe complex ook”

Vraag gestuurd onderhoud bij kleinschalige renovatieprojecten

Een huurder kan een aanvraag doen bij de woningcorporatie voor een kleine renovatie of onderhoud aan zijn woning. Op het moment dat de woningbouwvereniging hier toestemming voor geeft, komen wij in actie. Wij renoveren op een efficiënte wijze bijvoorbeeld de badkamer, keuken of toilet. Daarnaast nemen wij het contact met de huurders over van de woningcorporatie en halen wij hun veel werk uit handen. Vervolgens maken wij een strakke planning, waardoor de huurder zo min mogelijk last van de renovatie ondervindt. Ons team heeft al veel van dit soort kleinschalige renovatieprojecten uitgevoerd en naderhand omschrijven klanten ons vaak als zeer vakkundig en klantvriendelijk. Schakel ons daarom gerust in als aannemer voor kleinschalige projecten bij uw woningcorporatie.

Neem hier contact met ons op

Beschikbaar voor dagelijks klein onderhoud

Onze storingsdienst staat dag en nacht voor u klaar bij kleine problemen aan uw huurwoning. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een buitensluiting door de bewoner, een lekkage, een deur die klemt of een slot dat hapert. Ons team staat 24 uur per dag klaar om uw woningcorporatie van dienst te zijn bij dit soort problemen en deze worden vervolgens snel en doeltreffend opgelost. Benader Zweersbouw BV daarom gerust voor dagelijks onderhoud aan uw woningen.

Neem gerust contact met ons op

Indien u vragen heeft of nog twijfelt ons in te schakelen, kunt u te allen tijde contact met ons opnemen. Ons team neemt graag groot- en kleinschalige bouwprojecten voor u op. U kunt uw project aan ons voorleggen, waarna wij vervolgens de mogelijkheden en details voor een samenwerking kunnen beoordelen. Wanneer u ons op zeer korte termijn wilt inschakelen, is het verstandig ons te bellen op (0313) 659 127. Daarnaast kunt u ons mailen naar info@zweersbouw.nl. Wij staan voor u klaar!

Neem hier contact met ons op

 

Misschien zijn deze pagina’s ook interessant voor u:
Industriebouw | Utiliteitsbouw | Hallenbouw | Villa- en Vrije sector bouw | Bedrijfspand bouwen