Industriebouw van hoge kwaliteit

Industriebouw is iets waar vakmanschap, ervaring en maatwerk van essentieel belang zijn om de bouwprojecten goed te laten verlopen. Ons team van Zweersbouw BV beschikt over meer dan 80 jaar ervaring in de industriebouw, waardoor wij de betrouwbare partner zijn voor uw projecten. Vanaf het ontwerp tot de uitvoering en de afronding levert ons deskundige team maatwerk. Onze specialiteit is het bouwen van bedrijfshallen en industriepanden, maar ook hebben wij veel ervaring bij het bouwen van machinefundaties. Zoekt u naar een aannemer voor de bouw van uw industriële bedrijfspand? Neem dan contact met ons op voor een kennismaking. Wij houden rekening met al uw wensen en hoe eerder wij bij het bouwproces worden betrokken, hoe beter.

Neem hier contact met ons op

Industriebouw door Zweerbouw BV (2)

80 jaar aan ervaring in de bouw

Zweersbouw BV bestaat sinds 1932, hierdoor beschikken wij over de nodige ervaring in onder andere de industriebouw. Elk bouwproject is uniek en verdient de volle aandacht. Het is ontzettend belangrijk dat de identiteit van uw bedrijf goed naar voren komt in de gehele uitstraling en vorm van uw toekomstige industriële bedrijfspand. Ons vakkundige bouwteam staat voor u klaar om uw wensen te realiseren. Wij van Zweersbouw BV staan garant voor het volgende:

  • Expertise bij de bouw van uw machinefundering of industriële bedrijfspand.
  • Een klein, vakkundig en efficiënt bouwteam.
  • Regeling van A tot Z, waardoor uw zorgen uit handen worden genomen.
  • Het leveren van kwaliteit.
  • Transparantie en korte 1 op 1 communicatielijnen tussen alle betrokken partijen, waardoor u niet voor verrassingen komt te staan.

Industriebouw door Zweerbouw BV (3)

Uw partner voor de bouw van verschillende industriële bedrijfspanden

Bij industriebouw nemen wij uw zorgen uit handen. Wij regelen alles van A tot Z en hierdoor hoeft u zich geen zorgen te maken over het bouwproces. Nadat onze bouwexperts uw wensen duidelijk in beeld hebben, beginnen de bouwplannen. Wij werkwijze maken gebruik van een LEAN planning. Hierdoor kunnen alle betrokken partijen, zoals de opdrachtgever, leveranciers, onderaannemers en bewoners, precies zien wanneer hun werkzaamheden uitgevoerd worden en wanneer het klaar moet zijn. Indien zich problemen voordoen, kan hier in een vroeg stadium op worden ingespeeld. Hierdoor voorkomen wij eventuele vertragingen en extra kosten.

Dankzij onze jarenlange ervaring hebben wij de nodige industriële bouwprojecten gehad en kunnen wij u helpen bij de uitgebreide mogelijkheden op dit gebied. Denk hierbij aan bedrijfsgebouwen, kantoren, toonzalen, winkels en garages. Neemt u gerust contact met ons op om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen!

Industriebouw door Zweerbouw BV (1)

Expert op het gebied van machinefundering

Zweersbouw BV voert ook talloze projecten uit in de industriebouw met betrekking tot machinefundaties. Deze fundaties moeten niet alleen het gewicht van de betreffende machines kunnen dragen, ook moeten zij de dynamische belastingen en trillingen van deze machines kunnen opvangen. Onze ervaring op het gebied van machinefundaties heeft ons geleerd ons dat de situatie in elke fabriek verschillend is. Hier houden wij rekening mee. Wij zorgen ervoor dat uw corebusiness door kan blijven gaan tijdens onze bouwwerkzaamheden en dat het project snel en soepel zal verlopen!

Schakel ons in of neem contact op voor meer vragen!

Bent u op zoek naar een aannemer voor uw industriebouw? Schakel ons dan in! Ons team denkt graag mee over uw projecten en gaat vervolgens toegewijd aan de slag. Uw wensen zijn bij ons zeer belangrijk, dus twijfel niet om deze duidelijk en open met ons te delen. Indien u nog vragen heeft of u wilt uw project met ons bespreken, kunt u gemakkelijk contact met ons zoeken. Wij zijn telefonisch bereikbaar via: (0313) 659 127. Daarnaast kunt u mailen naar info@zweersbouw.nl.

Neem hier contact met ons op

Industriebouw door Zweersbouw BV 4

Misschien zijn deze pagina’s ook interessant voor u:
WoningcorporatiesUtiliteitsbouw | Hallenbouw | Villa- en Vrije sector bouw | Bedrijfspand bouwen