Timelaps Schotpoort Connect Nieuwegein

Timelaps Schotpoort Connect Nieuwegein

In opdracht van Garnizoen B.V. de heer M.T.J.M. Seesing zijn wij momenteel bezig met de nieuwbouw van een Warehouse voor Schotpoort Connect te Nieuwegein. Dit prachtige project bouwen wij langs de Nieuwe Hollandse Waterlinie. Op woensdag 8 april 2020 hebben wij de 1e paal geslagen en op vrijdag 29 mei 2020 hebben wij het hoogste punt bereikt. De planning is dat wij eind week 35 – 2020 het bedrijfspand aan onze opdrachtgever gaan opleveren.

Vormgeving

Qua esthetisch aspect is het bedrijfspand verfraaid met een luifelconstructie aan de voorzijde en een ‘zwevende’ sieromranding ingekleed met Douglas planken. De gevels hebben 2 kleuren waarbij de overgang ligt ter hoogte van de bovenzijde van de polycarbonaat lichtstrook aan de waterzijde. Het ontwerp is uitgewerkt door Breure & Janssen Vormgevers – Ingenieurs en het project wordt uitgevoerd onder toezicht van advies & ontwerp Versterre van Vijfeyken.

De bijgevoegde Time Lapse die wij hebben gemaakt loopt tot en met einde staalconstructie. Medio week 36 zullen wij de gehele Time Lapse van het project toevoegen aan onze website. Wordt vervolgd!